zondag 24 augustus 2008

We zijn er klaar voor…

Ja, we zijn er klaar voor; de Oxfam Trailwalker 2008. Volgende week vrijdag vertrekken we met pak en zak richting Eupen voor de eerste editie van dit megawandelevenement door de Hoge Venen. Zaterdagmorgen starten we om 7 uur met ons team van 4 man. (ahum; 3 man en 1 vrouwke, maar ze heeft al bewezen dat ze haar mannetje kan staan).
Wij hebben voor dit weekend een appartement gehuurd in Robertville, om zo nog een dagje langer te kunnen genieten van deze zeer mooie streek: http://www.drylescourtis.com/
Onze sponsoring is, met dank aan alle vrijgevige weldoeners, in orde. Onze ploegkapitein is zelfs zo zeker van zijn stuk dat hij, om zeker te zijn dat we hetzelfde ploegnummer konden behouden (66), ons al liet inschrijven voor de editie van 2009.
Gisteren, zaterdag 23 augustus, zijn we nog even gaan genieten van een wandeling door de Hoge Venen vertrekkende in Sourbrodt. Gewoonweg prachtig van parcours met, ondanks de mindere weersomstandigheden, zeer mooie uitzichten en de typische zompige wegen door de venen. Ik ben er van overtuigd dat wij hier en daar wel op een stukje zullen gewandeld hebben waar we volgende week ook langs komen.
Nu nog met z’n allen nog duimen dat dit (dream)team de volle 100 km zonder kleerscheuren mag uitwandelen.
De teams volgen:
Onderweg wordt de passage van elk team genoteerd aan elk checkpoint. De voortgang van elk team kan live gevolgd worden op http://www.oxfamsol.be/nl.

Geen opmerkingen: